Do-In Leerjaren

Leerjaar 1: Do-In Basis

Ervaar meer energie, inzicht en balans en leer hoe je de wijsheid uit de oosterse geneeswijzen toepast in je dagelijks leven.
Je leert Do-In oefeningen, maar raakt ook bekend met de Vijf Elementen Voedingsleer. Daarnaast krijg je inzicht in de levensstijl die de energiebalans ondersteunt door je nieuwe inzichten in de Vijf Elementen Leer en de Chinese Orgaanklok.

Lees Verder

Leerjaar 2: Verdiepen en Doceren

In het tweede leerjaar verdiepen we de kennisbasis die we hebben gelegd in het eerste jaar. Daarnaast leer je zelf Do-In lessen samen te stellen en te geven. Dit oefen je op de lesdagen, en via huiswerkopdrachten. Na dit lesjaar ben je in staat Do-In op een krachtige, toegankelijke manier door te geven.

Lees verder

Leerjaar 3: Wondermeridianen en Diagnostiek

Dit jaar leer je de Bijzondere Vaten (ook Curious Vessels of Wondermeridianen genoemd). Deze 8 kanalen hebben een zeer spiritueel karakter. Ze doorbreken oude patronen, en brengen in contact met je Tao, je lotsbestemming. Ook leer je oosterse diagnostiek. Na afronding van dit leerjaar kun je Do-In op een diep niveau helend inzetten en privélessen geven.

Lees Verder