Find Do-In Teachers

Teachers who have studied at Do-In Academy teach at a high level. You can find their locations on the map below.

Do-In Locations

Corine van Zoelen

Bij De Yogaboerderij van Corine van Zoelen kun je verschillende lessen volgen, waaronder Do-In. Corine is tevens Yoga Business Coach en helpt docenten te groeien in hun werk.

Willem en Hiska Ensink

Toen Willem Ensink zich aanmeldde bij Do-In Academy had hij een duidelijk beeld voor ogen. Hij wilde Do-In lessen geven en meer bij zijn toen nog op te zetten bedrijf the Way of Working WOW. Hiska Ensink stroomde ook in bij de opleiding en de lessen die zij geven lopen vanaf het eerste moment storm. WOW!

Laura Veldman

Bij haar bedrijf Coaching in Bloei biedt Laura Veldman onder andere Do-In lessen aan. Zij is gespecialiseerd in werken met kinderen en hoog sensitieve personen.

Edith de Graaf

Edith de Graaf Geeft Do-In lessen, en heeft zich verdiept in de Vijf Elementen Voedingsleer. Haar specialisatie is les geven aan zwangeren en moeders.

Iris Engeln

Iris geeft Do-In lessen in Hengelo bij De dansende Os. Daarnaast is ze opgeleid tot Yoga Docent en volgde ze de specialisatie Zwanger in Balans met Do-In bij Do-In Academy.

Donalda Hup

Donalda geeft Do-In in Yogacentrum Kampen. Ze is gespecialiseerd in Do-In les geven aan zwangeren.

Annemarie Berlee

Annemarie Berlee geeft Do-In lessen bij Fitnessclub My Life. Ze geeft heerlijke, enerverende en afwisselende lessen.

Sabine Poltermann

Sabine Poltermann combines her knowledge about Do-In, shiatsu and Taoism at Tao Wisdom. She is specialised in working with Highly Sensitive People. On her blog she shares interesting book reviews and insights

Ans Hoeijmakers

Over de lessen van Ans vind je informatie op Akkies Do-In. Ze heeft zich extra verdiept in Do-In bij slaapproblemen. Ook werkt ze graag met shiatsu en kweekt ze zelf kruiden.

Mirjam Vorage

Mirjam geeft Do-In lessen in De Blauwe Yogastudio. Mirjam is een docent die met veel vriendelijkheid en aandacht haar lessen begeleidt.

Herma Roos

Herma Roos verzorgt Do-In lessen bij Yoia. In de zomer geeft zij graag les op het strand. Herma heeft zich gespecialiseerd in Do-In voor vrouwen in de overgang.

Sandra de Rooij

Sandra de Rooij geeft Do-In lessen in Ridderkerk. Ze gaat creatief te werk en ontwikkelde onder andere het "Do-In afdroogritueel" waardoor je telkens als je je afdroogt alle meridianen kunt laten doorstromen.
Mail voor haar lesrooster: sr@geth.nl

Friedeke Verkleij

Friedek Verkleij verwerkt Do-In in haar personal training bij Pilates Principles. Ze is ervaren in Do-In, Master Trainer Pilates. Stabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit staan bij haar centraal.

Esther Tops

Esther Tops heeft veel ervaring opgedaan in lesgeven, en heeft veel verschillende lessen gevolgd. Dit resulteert in mooi samengestelde lessen voor 50-plussers die zij geeft bij YogaLoft Leiderdorp. Door haar rijke ervaring is Esther in staat om Do-In lessen middels zachte aanpassingen voor iedereen mogelijk te maken.
In de zomermaanden geeft Esther buiten les op het landgoed bij kasteel Oud Poelgeest.
Neem voor informatie contact op met Esther via esther.tops@kpnmail.nl

Liesbeth Nauta

Liesbeth Nauta is psycholoog en geeft Do-In en Coaching aan moeders via haar bedrijf Mama Leiden.

Lilian Kluivers

Lilian Kluivers is oprichter en hoofddocent van Do-In Academy. Ze geeft wekelijkse online lessen en natuurlijk de opleidings lessen bij Do-In Academy.

Annemiek Maas

Annemiek Maas integreert Do-In in haar werk als haptonome en fysiotherapeut bij het Rijnlands Revalidatie Centrum. Ze geeft Do-In les aan mensen die revalideren.
maasannemiek@gmail.com

Nicole van den Hout

Nicole van den Hout geeft op verzoek Do-In lessen aan kinderen en op basisscholen. Als leerkracht op een basisschool heeft ze veel ervaring in Do-In lesgeven aan kinderen.
nicolevandenhout@ziggo.nl

Yvette Overbeeke

Yvette Overbeeke geeft Do-In lessen bij Praktijk Yvette Overbeeke. Ze heeft de module Zwanger in Balans met Do-In gevolgd en is gespecialiseerd in lesgeven aan zwangeren. Ze is tevens therapeut.

Marieke van der Maas

Marieke van der Maas verwerkt haar kennis van Do-In in haar lessen in Hatha Yoga, Mindfulness en Do-In yoga in haar eigen studio Praktijk de Lotus

Lobke Lam

Lobke geeft Do-In lessen bij Sportinstituut Ermelo.
Wil je lessen bij haar volgen? Dan kun je contact met haar opnemen via 0654683838

Sjoukje Soepboer

In Dokkum geeft Sjoukje Soepboer verschillende Do-In en yogalessen. Ook geeft zij heerlijke helende shiatsumassages.

Bianca Kroeze

Bianca geeft op verschillende locaties in Giethoorn Do-In lessen. Vanaf het allereerste begin zijn haar lessen razend populair! Bianca geeft ook shiatsu en voetreflextherapie. meer info http://inbalansbiancakroeze.nl.

Annegreet van 't Hul

Annegreet van 't Hul is een creatieve en leergierige docent die mensen kan verstillen, in contact kan brengen met hun gevoel, maar ook mensen met elkaar kan verbinden. Ze geeft les in In Balans in Giethoorn met Bianca Kroeze.

Peggy Terol

Peggy Terol geeft Do-In en Energetische massages met een mooie verstilling en diepgang.
Haar studio heet Studio Peggy 100% relax. Neem contact met haar op via peggyterol@gmail.com

Ineke Duivenvoorde

Ineke Duivenvoorde geeft prachtige Do-In lessen. Zelf zegt ze erover: 'Do-In leert me vooral om vol liefde en met goede energie in de wereld te staan. Ik gun dit gevoel iedereen en draag dit graag uit in mijn lessen.' Ze geeft les in Yoga Centrum Voorhout

Martin Noorda

Martin Noorda heeft een praktijk voor shiatsu en Do-In in Winsum. Door zijn ervaring als shiatsutherapeut heeft hij een zeer goede kijk op beweging en werken met meridianen. Hij geeft Do-In op een toegankelijke manier door, waardoor zijn lessen voor bijna iedereen geschikt zijn.

Jeannette Grootendorst

Jeannette Grootendorst geeft Do-In en verschillende vormen van yoga in Oegstgeest. Ze zegt zelf: 'Yoga heeft me zoveel meer gebracht dan alleen de broodnodige beweging van mijn lichaam waarvoor ik ruim 10 jaar geleden met yogalessen begon.' Met passie en rust geeft zij de kennis uit Do-In en alle andere opleidingen die ze heeft gevolgd, door.

Phili Hoogsteder

Phili verwerkt Do-In adviezen in haar consulten als Feng Shui Businesscoach en Vijf Elementen Expert bij haar praktijk Binnengewoon. Ook geeft zij Elementen-workshops op basis van Do-In.

Toos Weijermars

Toos geeft coaching en lessen in kleine groepen op haar eigen terrein. Ze vindt het leuk om haar lessen af te stemmen op persoonlijke vragen. Toos is in de eerste plaats kunstenaar.
Meer informatie over haar werk en haar contactgegevens haar website.

Suzan Oostvogels

Suzan Oostvogels is psycholoog, coach en eigenaar van het Mindful Centrum in Dordrecht. Ze volgde de module Zwanger in Balans bij Do-In Academy. Haar passie in het werken met zwangeren is hen in contact te laten zijn met zichzelf, tijdens en na de zwangerschap.

Renes Partners

Vanessa Heytens en Regan Knockaert geven vanuit hun bedrijf Renes Partners workshops, opleidingen en individuele coaching bij organisaties. Hierbij richten zij zich op veerkracht. Bij hun sessies integreren zij de principes uit Do-In.
Vanessa en Regan vallen in positieve zin op door hun creatieve, doortastende en down to earth aanpak

Bea Kalter

Bea Kalter geeft lessen voor zwangeren waarbij ze in haar lessenreeks op een prachtige en authentieke manier haar ervaringen met Mindfulness en Do-In verbindt. Meer informatie over haar lessen vind je op de verbindingswinkel. Bea is auteur van een aantal inspirerende boeken die via haar website te koop zijn.

Pamela Guzzo De Sanzzi

Pamela is a shiatsu therapist and Do-In teacher in Bariloche. She likes to dive deep into ancient wisdom and is very well able to apply this into her Do-In classes in a very accessible way. Her classes stand out by their natural flow and perfectly fit into the season of the year.

Mascha van Leeuwen

Mascha is veelzijdig en geeft naast Do-In lessen verschillende vormen van therapie zoals acupunctuur en tui na in haar praktijk Hart en Ziel. Haar ervaring en kennis verweeft zij op een toegankelijke manier in haar lessen, zodat deze speels zijn, maar ook duidelijke diepgang hebben.

Marise Bartels

bij Het leven beweegt je geeft Marise Bartels Do-In lessen en consulten in shiatsu. Haar lessen zijn uitnodigend, invoelend. Marise geeft ook regelmatig mooie workshops zoals Zen Do-In of werk met chakra's.

Yvonne Alefs

In haar lessen verweeft Yvonne Alefs op een heerlijke, vloeiende manier Qigong met Do-In. Ze geeft op verschillende locaties les in Zaandam. Buiten haar lessen geeft ze ook veel inspiratie door via de blogs en video's op haar website. Haar blogs zijn ook te krijgen in een mooie bundel!

Miranda van der Deijl

Als shiatsutherapeut en Do-In docent geeft Miranda vanuit haar praktijk Qi2Mi heerlijke toegankelijke lessen, down to earth en toch met diepgang. Naast lessen voor volwassenen richt zij zich op jongeren.

Patricia Lie van Dijk

Als meditatiecoach verzorgt Patricia workshops, cursussen, retraites en groepslessen. Patricia is breed opgeleid en weet met gemak de verbinding te leggen tussen de verschillende stijlen die ze beheerst. Meer informatie vind je op haar website.

José Adriaans van Duijnhoven

José geeft op een heel toegankelijke manier les. Ze brengt cursisten met gemak in contact met het lichaam. Via haar veelzijdige lessen krijgen cursisten nieuwe ervaringen, informatie en vooral ook veel plezier. Meer informatie over haar lessen, workshops en massages: joseadriaansxxx@hotmail.com

Catalijne Baerveldt

Bij haar studio Inner Strength geeft Catalijne verschillende soorten lessen. Bij haar lessen voedt ze deelnemers met nieuwe energie, levenskracht en vitaliteit. Voor haar examen bij de Do-In docentenopleiding heeft ze zich dan ook gericht op het herstel van levenskracht (jing) en Do-In lessen die stress verminderen.

Laura Degaspari

Laura geeft lessen in Do-In en Egyptische dans. Ze is gefascineerd door non-violent communication en de manier waarop dit de energie van het hart ondersteunt. Dit verwerkt ze graag in haar lessen. Ook verwerkt ze Do-In graag in haar danslessen.
Laura geeft online les. Vraag naar haar rooster of plan een persoonlijke les: lmdegaspari@gmail.com

Laura Degaspari

Laura is a Do-In teacher and Egyptian dance teacher.
She teachers Do-In classes online. She is very much inspired by non-violent communication and its benefits on the Heart energy and applies this into her classes. She also likes to connect Do-In and her dancing activities. To join or schedule an online class, please contact Laura: lmdegaspari@gmail.com

Sietske Nogueras

Sietske heeft een passie voor de Vijf Elementen, kruidenleer en koken. Haar passie voor de Vijf Elementen heeft ze toegepast op de recepten die ze schreef voor het kookboek Gewoon Lekker, samen met Ellen Richardson.
Sietske geeft Do-In lessen op invalbasis. Ze is te bereiken via sietske@in2ideas.nl

Renata van Wijck

Renata van Wijck is ervaren docent in Do-In en Hatha yoga. Ze heeft rustige, vloeiende lessen waarin je als deelnemer wordt uitgenodigd te voelen en naar je lichaam te luisteren. Renata geeft lessen bij Yoga Studio Vlinder.

Maaike van der Voort

Maaike is eigenaresse van schoonheidssalon Voet en Toet in Deventer. Ook geeft zij Do-In les bij Studio Rechtuit in Deventer. Ze geeft autenthieke, vrolijke lessen vanuit haar hara en maakt lessen waarbij yin en yang vloeiend in elkaar doorstromen.

Janine van Schaik

Janine geeft online Do-In lessen, groepslessen, individuele lessen, Do-In walks en Outdoor Do-In. Door haar enthousiasme en toegankelijke lessen en uitleg worden haar lessen gevolgd door jong en oud. Ze kiest graag thema's die ze uitwerkt in prachtige lessen en workshops voor bedrijven.
Je kunt Janine bereiken via info@pit4u.nl en via 06 148 69 500.

Neline van der Loo

Neline geeft Do-In lessen bij Yoga Center Karuna. Haar passie is om deelnemers van haar lessen naar binnen te laten keren, en vanuit de verbinding met zichzelf de verbinding met het leven en de wereld te ervaren. Naast haar opleiding in Do-In, heeft ze zich verdiept in Hatha yoga en Mindfulness.

Jennie Samya Volwater

Jennie is Do-In docent en Energetic Healer. Ze heeft een eigen praktijk in Roelofarendsveen waar ze kleinschalige en persoonlijke lessen geeft. Tijdens haar opleidingsperiode bij Do-In Academy is Jennie Samya letterlijk op reis geweest: in zichzelf, in haar energiesysteem en over de hele wereld om allerlei vormen van wijsheid te onderzoeken. Uiteindelijk keerde ze terug en integreerde wat ze heeft geleerd en ervaren tot Samya Flow.

Sanne van der Linden

Sanne geeft Do-In lessen in Ter Aar en online. Ook verzorgt ze één op één yogalessen. Bij haar opleiding tot Do-In Docent heeft ze zich gefocust op de werking van de psoasspier en ontspanning van de onderrug. Neem een kijkje op haar website voor meer informatie over haar lessen.

Marlies Bonnet

Marlies heeft heerlijke Do-In lessen met een prettige flow bij Mare Yoga in Leiden. Haar lessen kenmerken zich door een goede balans tussen yin en yang en de heerlijke series die ze ontwikkelt.

Hilda Bosma

Hilda verwerkt haar kennis van Do-In in haar Qi Gong lessen die plaatsvinden en in Buitenpost. Ook geeft ze danslessen. Haar aanbod is te vinden op
www.vitahilda.nl

Mary van der Werff

Mary is van een heleboel markten thuis en geeft naast prachtige, Do-In lessen en online Do-In coachings, ook shiatsu, reiki, voetreflex massage en auriculotherapie.
Haar bedrijf heet Lotus in Praktijk.
Ook kun je haar bereiken via e-mail: shiatsu_Lotusinpraktijk@outlook.com of telefoon: 0624247502

Corrie Drijver

Corrie is Do-In docent, en geeft dansmeditaties en lichaamsgerichte coaching in en om Leiden.
Haar lessen kenmerken zich door een prettige dynamische flow en een gevoel van het taoïstische principe Wu Wei.
Meer over haar lessen kun je vinden op www.corriedrijver.nl

Yoga Shala Hoorn

In Yoga Shala Hoorn kun je lessen volgen bij Loes Mes en Connie Mes. Zij verwerken hun kennis van Do-In in hun Raja/Hatha yogalessen. Ook hebben zij zich verdiept in Qigong. De lessen van Loes en Connie zijn verdiepend, invoelend, en hebben een mooie balans tussen krachtiger oefeningen en tijd om na te voelen.

Mijn Yoga

In haar studio Mijn Yoga geeft Geke Zelhorst Do-In en verschillende yogavormen. Geke geeft ontspannen en toegankelijk les, met humor en gevoel. Haar lessen zijn rijk en zacht, echte pareltjes.

Jeanette Karamoij

Jeanette wil Do-In integreren op de plek waar haar hart en ervaring ligt, de zorgsector.
Do-In passend gemaakt bij ieders mogelijkheden, Do-In op de vierkante centimeter beoefenen.
Op verschillende locaties deelt zij de leer graag met ieder die op een gebalanceerde eigen wijze wil bewegen. Haar uitgangspunt is een kleine groep, individueel aan huis wanneer bezoek aan een groepsruimte niet mogelijk is of als activiteit binnen zorgcentra.
Naast haar aanbod in een zorgcentrum deelt zij de lessen via Incluzio (Merenwijk) en bij Cultuurhuis De Paulus te Oegstgeest.
Als je meer wilt weten over haar aanbod of een yoga activiteit wilt aanvragen: shantala.sz@gmail.com

Jeanette Karamoij

Jeanette wil Do-In integreren op de plek waar haar hart en ervaring ligt, de zorgsector.
Do-In passend gemaakt bij ieders mogelijkheden, Do-In op de vierkante centimeter beoefenen.
Op verschillende locaties deelt zij de leer graag met ieder die op een gebalanceerde eigen wijze wil bewegen. Haar uitgangspunt is een kleine groep, individueel aan huis wanneer bezoek aan een groepsruimte niet mogelijk is of als activiteit binnen zorgcentra.
Naast haar aanbod in een zorgcentrum deelt zij de lessen via Incluzio (Merenwijk) en bij Cultuurhuis De Paulus te Oegstgeest.
Als je meer wilt weten over haar aanbod of een yoga activiteit wilt aanvragen: shantala.sz@gmail.com

Margarette Neep

Margarette geeft twee keer per maand Do-In lessen op de mat. Daarnaast geeft zij op diverse locaties in Rotterdam stoelyoga. Haar lessen kenmerken zich door de volledige aandacht, de zachte bewegingen met veel effect en de manier waarop ze haar lessen afstemt op het moment. Haar examenles, waarbij ze Do-In op de stoel gaf, heeft alle deelnemers diep geraakt. Actuele informatie over haar lessen vind je op haar website.

Lonneke Hokyo Mensink

Lonneke verwerkt haar kennis van Do-In en oosterse geneeswijzen in haar Yin Yoga lessen bij het Haags Yoga Centrum en Balansz. Haar ruime ervaring en toegewijde self-practice zijn voelbaar in haar lessen: alles is doorleeft en straalt daardoor tegelijkertijd diepgang en ontspanning uit.

Irma Vermeij

Irma geeft naast Do-In ook Vinyasa yoga, Yin yoga en zwangerschapsyoga in Woerden. Bij Irma's lessen voel je je gezien, en voel je dat ze de meridiaanstrekkingen en yogahoudingen tot in detail heeft doorvoeld. Haar lessen vinden plaats in en om Woerden Voor meer info kun je ook contact met Irma opnemen via irma@yogaenbodyfit.nl

Gerda Kaspers

Gerda geeft heerlijk vloeiende lessen, die zich kenmerken door een mooie balans tussen dynamische en rustige oefeningen; yang en yin. Ze heeft ervaring in meerdere yogastijlen, en heeft in haar tweede jaar al haar inzichten gebundeld in een prachtig afstudeer werkstuk over de schildklier. Ze geeft les in het buurthuis het Hokkien in De Hoeve. Als je mee wilt doen, kun je haar een email sturen voor meer informatie: gerdakaspers@hotmail.nl

Lindsay Kats

Lindsay verzorgt Do-In bij In Mind and Body in Ridderkerk. Tijdens haar studie bij Do-In Academy is Lindsay op elk gebied de diepte in gedoken, dit vertaalt zich naar haar prachtig opgebouwde Do-In lessen. Zo heeft ze zich onder meer verdiept in Do-In om de nachtrust te verbeteren als eindopdracht.

Pauline Freesen

Pauline heeft bij Do-In Academy de module Zwanger in Balans en de module Psoas gevolgd. In haar praktijk Wellness Panakeia verzorgt ze massages en lessen voor zwangeren, kinderen en jongeren. Ook is de doula en biedt ze begeleiding bij de zwangerschap van het prille begin tot na de geboorte.

Maiza Salomons

Maiza volgde lessen bij Do-In Academy en specialiseerde zich in de hara. Daarnaast heeft zij zich in vele andere stijlen verdiept waarvan de rijkdom voelbaar is in haar lessen. Ze geeft lessen in Aduard.

Mélisande Roche

Mélisande Roche gives Do-In classes on request that are adapted to your energy flow. You can make an appointment by emailing her: melisande.roche@gmail.com

Mélisande Roche

Mélisande Roche gives Do-In classes on request that are adapted to your energy flow. You can make an appointment by emailing her: melisande.roche@gmail.com

Marij Duijsters

Marij geeft naast Do-In lessen coachings, reiki, massages en nog veel meer - alles gericht op stroming op alle mogelijke gebieden. Bij Do-In Academy heeft ze zich gespecialiseerd in het thema stress en ontspanning, waarbij ze heeft onderzocht hoe ze vanuit werk met beweging, meridianen, vijf elementen en acupunten mensen kan helpen te aarden en te ontspannen.
Je kunt meer lezen over Marij op haar website. Hier vind je ook haar contactgegevens en een mooi gratis e-book.

Trudy van Zon

Trudy van Zon geeft naast Do-In lessen shiatsu, shiatsu-stoelmassages, voetreflexologie en massages bij kanker. Tijdens haar leerjaar bij Do-In Academy heeft ze laten zien dat ze prachtige Do-In lessen geeft, uitnodigend, met veel ruimte en mogelijkheden om oefeningen te verzachten of juist te verzwaren. Daardoor zal iedereen zich thuis voelen in haar lessen.
Voor haar eindopdracht heeft ze zich verdiept in de toepassing van Do-In en oosterse geneeswijzen bij slaapproblematiek. Meer informatie over Trudy, haar lessen en behandelingen vind je op haar website.

Annemarie Adam

Annemarie Adam geeft krachtige Do-In lessen, met een mooie balans tussen dynamiek en rust. De lessen zijn veelzijdig, met alternatieven voor wie dat nodig heeft. In en naast haar lessen geeft ze graag uitleg, bijvoorbeeld over de werking van acupunten. Voor haar specialisatie heeft Annemarie zich gericht op de menopauze.
Voor meer informatie over haar lessen kun je contact opnemen met Annemarie via e-mail: annemarieadam@hotmail.com

Patricia van Doorn

Patricia van Doorn geeft 1 op 1 lessen waarin zowel yin yoga als Do-In kunnen worden verwerkt. Daarnaast is zij onder andere wandelcoach en geeft zijn mindfulness trainingen. Patricia helpt je met haar lessen op invoelende en coachende wijze te verbinden met jezelf. Haar specialisatie bij Do-In Academy richt zich op zelfcompassie.

Chantal van Scherpenzeel

Chantal is shiatsutherapeut en Do-In docent in Schoorl. Ze biedt zowel groepslessen Do-In als privélessen aan. Over de stijl van Chantal kun je zeggen: less is more. Met relatief eenvoudige oefeningen weet ze de stroming van de levenskracht ki prachtig op gang te brengen. Dit zit 'm niet alleen in de mooie opeenvolging van oefeningen, maar ook in de woordkeuze en de mooie visualisaties die bijdragen aan het energetisch werk.

Adéle Zwinkels

Adéle Zwinkels is breed opgeleid binnen de yoga-wereld. Zo geeft zij Dru yoga, Do-In, maar ook lessen aan kinderen, tieners, lessen speciaal voor jongeren om te leren omgaan met stress in hun (eind)examenperiode én lessen voor zwangeren. Bij Do-In Academy heeft ze de module Zwanger in Balans gevolgd en prachtig afgesloten met een specialisatie in verbinden met het nog ongeboren kindje.