Vind Do-In Docenten

Docenten die bij Do-In Academy hebben gestudeerd, geven op hoog niveau les. Op onderstaande kaart vind je alle les-locaties.

Do-In Locations

Corine van Zoelen

Bij De Yogaboerderij van Corine van Zoelen kun je verschillende lessen volgen, waaronder Do-In. Corine is tevens Yoga Business Coach en helpt docenten te groeien in hun werk.

Willem en Hiska Ensink

Toen Willem Ensink zich aanmeldde bij Do-In Academy had hij een duidelijk beeld voor ogen. Hij wilde Do-In lessen geven en meer bij zijn toen nog op te zetten bedrijf the Way of Working WOW. Hiska Ensink stroomde ook in bij de opleiding en de lessen die zij geven lopen vanaf het eerste moment storm. WOW!

Laura Veldman

Bij haar bedrijf Coaching in Bloei biedt Laura Veldman onder andere Do-In lessen aan. Zij is gespecialiseerd in werken met kinderen en hoog sensitieve personen.

Edith de Graaf

Edith de Graaf Geeft Do-In lessen, en heeft zich verdiept in de Vijf Elementen Voedingsleer. Haar specialisatie is les geven aan zwangeren en moeders.

Iris Engeln

Iris geeft Do-In lessen in Hengelo bij De dansende Os. Daarnaast is ze opgeleid tot Yoga Docent en volgde ze de specialisatie Zwanger in Balans met Do-In bij Do-In Academy.

Donalda Hup

Donalda geeft Do-In in Yogacentrum Kampen. Ze is gespecialiseerd in Do-In les geven aan zwangeren.

Diana Schalk

Diana Schalk geeft Do-In lessen bij Yoga Club Hoorn. Ze heeft veel ervaring in lesgeven en verdiept zich tevens in shiatsu en voedingsleer volgens de Vijf Elementen.

Annemarie Berlee en Dorien van der Eng

Annemarie Berlee geeft samen met Dorien van der Eng Do-In lessen bij Fitnessclub Healthy Fit. Ze geven heerlijke, enerverende en afwisselende lessen.

Sabine Poltermann

Sabine Poltermann combines her knowledge about Do-In, shiatsu and Taoism at Tao Wisdom. She is specialised in working with Highly Sensitive People. On her blog she shares interesting book reviews and insights

Ans Hoeijmakers

Over de lessen van Ans vind je informatie op Akkies Do-In. Ze heeft zich extra verdiept in Do-In bij slaapproblemen. Ook werkt ze graag met shiatsu en kweekt ze zelf kruiden.

Mirjam Vorage

Mirjam geeft Do-In lessen in De Blauwe Yogastudio. Mirjam is een docent die met veel vriendelijkheid en aandacht haar lessen begeleidt.

Herma Roos

Herma Roos verzorgt Do-In lessen bij Yoia. In de zomer geeft zij graag les op het strand. Herma heeft zich gespecialiseerd in Do-In voor vrouwen in de overgang.

Sandra de Rooij

Sandra de Rooij geeft Do-In lessen in Ridderkerk. Ze gaat creatief te werk en ontwikkelde onder andere het "Do-In afdroogritueel" waardoor je telkens als je je afdroogt alle meridianen kunt laten doorstromen.
Mail voor haar lesrooster: sr@geth.nl

Friedeke Verkleij

Friedek Verkleij verwerkt Do-In in haar personal training bij Pilates Principles. Ze is ervaren in Do-In, Master Trainer Pilates. Stabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit staan bij haar centraal.

Esther Tops

Esther Tops heeft veel ervaring opgedaan in lesgeven, en heeft veel verschillende lessen gevolgd. Dit resulteert in mooi samengestelde lessen die zij geeft bij Sportcentrum Vrouwfit

Liesbeth Nauta

Liesbeth Nauta is psycholoog en geeft Do-In en Coaching aan moeders via haar bedrijf Mama Leiden.

Lilian Kluivers

Lilian Kluivers is oprichter en hoofddocent van Do-In Academy. Ze geeft wekelijkse lessen op verschillende locaties in Leiden waaronder Aurora Yoga, Sportcentrum Y-Fit en Mare Yoga.

Annemiek Maas

Annemiek Maas integreert Do-In in haar werk als haptonome en fysiotherapeut bij het Rijnlands Revalidatie Centrum. Ze geeft Do-In les aan mensen die revalideren.
maasannemiek@gmail.com

Nicole van den Hout

Nicole van den Hout geeft op verzoek Do-In lessen aan kinderen en op basisscholen. Als leerkracht op een basisschool heeft ze veel ervaring in Do-In lesgeven aan kinderen.
nicolevandenhout@ziggo.nl

Yvette Overbeeke

Yvette Overbeeke geeft Do-In lessen bij Praktijk Yvette Overbeeke. Ze heeft de module Zwanger in Balans met Do-In gevolgd en is gespecialiseerd in lesgeven aan zwangeren. Ze is tevens therapeut.