Online leerjaren

Do-In Basis online

Het eerste leerjaar volg je via livestream, of via de twee online basiscursussen die elk uit vijf lessen bestaan. De basiscursussen zijn los van elkaar te volgen. De volgorde waarin je ze volgt, kies je zelf. Hoe je het eerste jaar ook volgt, op locatie, via livestream of op eigen gelegenheid, het lesmateriaal is hetzelfde.
Dankzij de lessen ervaar je meer energie, inzicht en balans en leer hoe je de wijsheid uit de oosterse geneeswijzen toepast in je dagelijks leven. Je leert oefeningen, raakt bekend met de Vijf Elementen, Chinese Orgaanklok, energievolle levensstijl en voedingsleer. Over de lessen via livestream lees je bij de informatie over lessen op locatie.

MEER OVER DE ONLINE BASISCURSUSSEN

Verdieping en Do-In Docenten opleiding online

In het tweede leerjaar verdiepen we de kennisbasis die we hebben gelegd in het eerste jaar. Daarnaast leer je zelf Do-In lessen samen te stellen en te geven. Wanneer je de online opleiding volgt, neem je deel via livestream en werk je ook samen met de mensen die lessen op locatie volgen. Je bent overigens van harte welkom om alsnog zelf ook een dag op locatie mee te komen doen. Na dit lesjaar ben je in staat Do-In op een krachtige, toegankelijke manier door te geven.

Meer over het tweede leerjaar

Wondermeridianen en diagnostiek online

Dit jaar leer je de 8 Extra Meridianen (ook Wondermeridianen genoemd). Deze 8 kanalen hebben een zeer spiritueel karakter. Ze doorbreken oude patronen, en brengen in contact met je Tao, je lotsbestemming. Ook leer je oosterse diagnostiek. Na afronding van dit leerjaar kun je Do-In op een diep niveau helend inzetten, coaching en privélessen geven.

Lees Verder