Aanbod Do-In Nascholingen

Do-In Academy biedt verschillende specialisaties aan. Sommige in de vorm van een cursus, andere in de vorm van een workshop. De specialisaties zijn digitaal te volgen, op je eigen moment, vanuit huis.

Do-In Specialisaties

Zwanger in Balans

Leer de oosterse benadering van zwangerschap door te geven. Tijdens de specialisatie Zwanger in Balans leer je Do-In les te geven aan zwangeren en hen optimaal te begeleiden tijdens hun zwangerschap en daarna. De basis voor deze specialisatie is het boek Zwanger in Balans, van Lilian Kluivers. De informatie uit dit boek verdiepen we met kennis van de Wondermeridianen.

Lees Meer

Zen Do-In

Zen Do-In is een verkwikkende, bijzondere Do-In stijl. Zen Do-In wordt beoefend in zen-tempels in Japan. De serie uit deze Digitale Workshop komt uit Bukkoku-ji, waar de monniken de dag ermee beginnen. Wanneer je energie goed stroomt, versterkt dit je vermogen aandachtig aanwezig te zijn, bijvoorbeeld tijdens meditatie. Deze serie is ook bekend als taiso of Zen-Yoga.

Lees Meer

16 februari

VOL Rouw en de Vijf Elementen

Do In en rouw

Rouw komen we allemaal tegen, groot of klein, vroeg of laat. Het is een onlosmakelijk onderdeel van het leven. Een onderdeel dat we misschien liever niet (al te lang) in de ogen kijken. Maar wel een dat om beweging vraagt. Beweging van het lichaam en beweging van emoties.

Tijdens deze masterclass maak je kennis met de Oosterse benadering en energetische beweging van het rouwproces zodat je meer begrip krijgt voor de lichamelijke en emotionele gevolgen van het verlies.
Door middel van Do-In en de 5 Elementen is het mogelijk om gericht door rouw heen te bewegen of iemand door de rouw heen te begeleiden. Om zo in liefde te helen van een groot verdriet.

We bekijken hierbij de rol van de:
Hoofdmeridianen
Wondermeridianen
Acupressuur
Oefeningen
Meditaties

De workshop wordt gegeven door Lilian Kluivers en Ineke Duivenvoorde

Voor wie: (oud)studenten van Do-In Academy, Do-In docenten, therapeuten.
13.00 - 17.30

Kosten: 65,-
Inclusief lesmateriaal, thee en wat lekkers.

Ja, ik doe graag mee!