Do-In Specialisaties

Verjonging & Anti-Aging Do-In

Oosterse en Westerse inzichten komen samen. Aan de hand van drie oude Do-In series (die je krijgt op video, foto en in een uitgebreid werkboek) leer je welke oefeningen belangrijk zijn voor verjonging. Ook leer je drie acupressuur-series met een verjongend effect. En krijg je uitleg over het hoe en waarom van deze oefeningen.

Digitale module €159

Zwanger in Balans

Leer de oosterse benadering van zwangerschap door te geven. Tijdens de specialisatie Zwanger in Balans leer je Do-In les te geven aan zwangeren en hen optimaal te begeleiden tijdens hun zwangerschap en daarna. De basis voor deze specialisatie is het boek Zwanger in Balans, van Lilian Kluivers. De informatie uit dit boek verdiepen we met kennis van de Wondermeridianen.

Digitale module €395

Zen Do-In

Zen Do-In is een verkwikkende, bijzondere Do-In stijl. Zen Do-In wordt beoefend in zen-tempels in Japan. De serie uit deze Digitale Workshop komt uit Bukkoku-ji, waar de monniken de dag ermee beginnen. Wanneer je energie goed stroomt, versterkt dit je vermogen aandachtig aanwezig te zijn, bijvoorbeeld tijdens meditatie. Deze serie is ook bekend als taiso of Zen-Yoga.

Digitale Masterclass €55

18 oktober

VOL Gronding in hara tan-den

Centreren, gronden en ontspannen... Deze Masterclass onderzoeken we wat er gebeurt met meridianen bij chronische stress of diepe schok, hoe dit de gronding en verbinding met het belangrijke energiecentrum de hara tan-den beïnvloedt, en hoe we kunnen helen en opnieuw verbinden met de hara tan-den.

€65
13:00-17:30
Octavialaan 61, Leiden
Meld je aan voor de wachtlijst via info@doinacademy.com