Do-In Leerjaren

Leerjaar 1: Do-In Basis

Ervaar meer energie, inzicht en balans en leer hoe je de wijsheid uit de oosterse geneeswijzen toepast in je dagelijks leven.
Je leert Do-In oefeningen, maar raakt ook bekend met de Vijf Elementen Voedingsleer. Daarnaast krijg je inzicht in de levensstijl die de energiebalans ondersteunt door je nieuwe inzichten in de Vijf Elementen Leer en de Chinese Orgaanklok.

Lees Verder

Leerjaar 2: Verdiepen en Doceren

In het tweede leerjaar verdiepen we de kennisbasis die we hebben gelegd in het eerste jaar. Daarnaast leer je zelf Do-In lessen samen te stellen en te geven. Dit oefen je op de lesdagen, en via huiswerkopdrachten. Na dit lesjaar ben je in staat Do-In op een krachtige, toegankelijke manier door te geven.

Lees verder

Leerjaar 3: Wondermeridianen en Diagnostiek

Dit jaar leer je de acht Extra Meridianen (ook Wondermeridianen genoemd). Deze 8 kanalen hebben een zeer spiritueel karakter. Ze doorbreken oude patronen, en brengen in contact met je Tao, je lotsbestemming. Ook leer je oosterse diagnostiek. Na afronding van dit leerjaar kun je Do-In op een diep niveau helend inzetten, coaching en privélessen geven.

Lees Verder

Do-In Studiemateriaal

Het basisboek voor het eerste leerjaar is Do-In, Tao yoga voor gezondheid en energie (zelf aan te schaffen). Je ontvangt daarnaast bij elk leerjaar een uitgebreide syllabus met verdiepend materiaal en Do-In series. Vrijwel alle onderdelen ontvang je ook als video-links en audiobestanden.

Tevens ontvang je elk leerjaar een literatuurlijst met aanbevolen boeken. Deze zijn niet verplicht, maar geven enthousiaste cursisten een richtlijn binnen het uitgebreide aanbod.

Ervaringen van cursisten:
"De opleiding is uitstekend gefaciliteerd, zowel op locatie als online. De combinatie van oefeningen en theorie is op lesdagen perfect uitgebalanceerd."
"Ik heb nog veel meer geleerd dan ik van tevoren had gedacht."

Do-In Academy & Covid

Uiteraard houden we ons bij Do-In Academy aan eventuele voorgeschreven maatregelen.

Als je een les mist door ziekte, kun je via opnames op video en audio de lesstof inhalen. Je mag maximaal 1 les in het volgende leerjaar inhalen.
Wanneer de lesdag wegens omstandigheden niet live op locatie kan plaatsvinden, vindt deze online plaats via Zoom. Opname van een volledig online gegeven les is naderhand beschikbaar. Voor online lesdagen is er geen mogelijkheid tot een inhaaldag op locatie.